Nieuw intern toestel stroomlijnt het Polyx-gamma

Nieuw intern toestel stroomlijnt het Polyx-gamma
Het standaardconcept voor toegangsunits.

03/07/2012 - 15:29

Met de introductie van het nieuwe Polyx Memory Display verheldert BTicino het aanbod binnen de Polyx-familie. Voortaan bestaat het Polyx-gamma interne toestellen uit drie producten: Polyx Video, video-unit voor grote volumes, Polyx Audio en nu dus ook Polyx Memory Display, één compact geheugentoestel dat drie functies groepeert.

Drie in één

Polyx Memory Display combineert drie essentiële voordelen voor een interne toegangsunit, met name een compacte, discrete look, een geheugenfunctie en geïntegreerde My Home sturingen.

De introductie van de geheugenfunctie binnen de Polyx 3,5”-lijn resulteert ongetwijfeld in een competitieve marktpositie. Was u niet thuis op het moment dat een bezoeker zich aanmeldde? Dankzij de geheugenfunctie kan u achtergelaten audio- en videoboodschappen oproepen en afspelen. Er zijn twee verschillende opnamemodaliteiten; er is ruimte voor ofwel 18 minifilmpjes van 16 seconden bestaande uit 16 shots, ofwel 160 berichten van 16 seconden met 1 beeld.

De bedieningsinterface met iconen maakt het toestel extra gebruiksvriendelijk en zorgt voor vlot toegankelijke My Home-functies. Het nieuwe toestel is trouwens ook standaard voorzien van Design for All-functies, met multisensorische tekens, licht- en akoestische signalen om te zorgen voor een vlot gebruik door mensen met een visuele of auditieve beperking.

De interface telt 4 toetsen voor directe activatie van de hoofdfuncties en 6 toetsen voor menunavigatie.

De beeldresolutie van de monitor kan worden aangepast met een dag- en nachtfunctie. Deze instelling kan eenvoudig worden aangepast in functie van een optimale zichtbaarheid bij gewijzigde lichtomstandigheden.

Polyx Memory Display is verkrijgbaar als stand-alone toestel en in kit.