Nieuw: DPX³ reeks vermogensautomaten in high performance

Nieuw: DPX³ reeks vermogensautomaten in high performance

05/08/2022 - 10:57

Met de lancering van de nieuwe DPX³ HP-reeks bouwt Legrand zijn bestaand gamma van performante en kwaliteitsvolle vermogensautomaten verder uit. De nieuwe behuizingen DPX³ HP 125 en 250 staan onder meer garant voor een grotere technische onderbrekingscapaciteit.

Voor een optimale bescherming van personen en een efficiënte beveiliging van vermogenskringen tegen kortsluiting en overbelasting zijn vermogensautomaten een cruciale schakel. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan een betrouwbare, onderhouds- en energie-efficiënte werkomgeving, zowel in een tertiaire als industriële omgeving.

Vertrouwde DPX³-reeks

Met zijn DPX³-reeks biedt Legrand al vele jaren technologisch zeer hoogstaande producten aan. Vele installateurs en bordenbouwers vertrouwen op de bestaande behuizingen DPX³ 160, 250, 630 en 1600 bij het ontwerp en de installatie van een verdeelbord. De reden? De producten voldoen aan de hoogste vereisten qua betrouwbaarheid, prestaties en energie-efficiëntie.

High performance-uitvoering voor veeleisende projectaanpak

Om de beveiliging van vermogenskringen te garanderen in installaties waar hoge technische vereisten gesteld worden, lanceert Legrand vandaag twee nieuwe behuizingen in de DPX³-reeks. Met de lancering van DPX³ HP 125 en 250 biedt Legrand nu ook de mogelijkheid om technisch hoogstaande vermogensautomaten in te zetten op maat van technisch hoogstaande projecten met een stroomsterkte tot 125 en 250A. Dankzij deze premium aanpak maakt u werk van een technisch veeleisende projectapproach.

Extra troeven

Voor hogere stroomsterktes kon u met de DPX³ 630 en 1600 al performante behuizingen inzetten. Dankzij de lancering van de DPX³ HP 125 en 250 beschikt u vanaf nu ook over scherper geprijsde oplossingen met dezelfde technische kwaliteiten. Deze vermogensautomaten in HP-uitvoering hebben immers een grotere technische onderbrekingscapaciteit en dito thermische stressbestendigheid in vergelijking met de huidige DPX³ 160 en 250 voor kleinere verdeelborden.

Daarnaast boekt u heel wat tijdswinst dankzij een groter installatiegemak – zeker in grote verdeelkasten – omdat u deze automaten rechtstreeks op een montageplaat kunt installeren.

Ontdek DPX³ op onze website of in onze online catalogus.