Legrand presenteert LED-programma van Sarlam

Legrand presenteert LED-programma van Sarlam

22/02/2012 - 00:00

Sarlam, dochter van de Legrand Group, doet zich met zijn nieuwe LED-programma gelden als pionier in het gebruik van LED’s voor de verlichting van gemeenschappelijke ruimten. Met meer dan 1500 LED-toestellen in zijn gamma is Sarlam een echte expert!

Het lichtrendement van LED’s (Light Emitting Diode) is de voorbije jaren almaar groter geworden. Op vlak van prestaties, lichtcomfort en energie-efficiëntie bieden LED’s dan ook niets dan pluspunten: een lange levensduur, onbeperkt in- en uitschakelen, mogelijke integratie in lichtbeheersystemen, robuust en dus geschikt voor gebruik in veeleisende omgevingen en de brede waaier van kleurtemperaturen.

In gemeenschappelijke ruimten is de LED onmisbaar. Dit dankzij de ontegensprekelijke besparingen op de energiefactuur, de gemakkelijke, intuïtieve plaatsing en ingebruikname, de veiligheid (anti-vandalisme), de esthetiek en het comfort.

Sarlam : LED voor alle verlichtingsgamma’s

Sarlam maakt gebruik van LED’s in al haar verlichtingsgamma’s: Chartres (residentiële wandlichten), Oléron (wandlichten voor binnen), Convergence (decoratieve armaturen voor binnen), Koréo (architecturale wandlichten) en Kalank (inbouw, wandlichten en lichtpalen voor buiten). Ook het vandalismebestendige gamma van Sarlam voor installatie in agressieve omgevingen, integreert LED’s.

Kortom, de nieuwe Sarlam-catalogus toont een ruime keuze aan oplossingen voor een moderne en efficiënte verlichting binnenshuis (gemeenschappelijke ruimten, gangen, sanitaire ruimten, trapportalen, hallen, …) en buitenshuis (paden, gevels, parkeerplaatsen, garages, …).

LED-expert Sarlam biedt erkende kwaliteit. Bij de ontwikkeling en lancering van dit nieuwe gamma werd een beroep gedaan op het eigen studiebureau en de R&D-afdeling van de groep. Alle producten zijn conform aan de actuele EMC-norm (Elektromagnetische Compatibiliteit). Alle LED-armaturen van Sarlam hebben een garantie van 3 jaar, bij een levensduur van meer dan 40.000 uur.