LED-dimmer bij BTicino

LED-dimmer bij BTicino

21/10/2013 - 09:46

Dankzij de nieuwe, universele LED-dimmer van BTicino bepaal je zelf en zonder zorgen de gewenste lichtintensiteit en creëer je de juiste sfeer op elk moment van de dag.

Dimmer volgt de evolutie van de lampen

Met deze dimmer kan de lichtsterkte van alle soorten lichtbronnen gedimd worden. Naast halogeen 230V en halogeen ZLS met ferromagnetische of elektronische transfo, kunnen ook dimbare spaarlampen en dimbare LEDs worden bediend.

Dankzij de vooraf ingestelde niveaus kan, met één druk op de knop, gekozen worden voor 33% of 66% lichtintensiteit. Bovendien kunnen deze niveaus gekoppeld worden aan een waakfunctie zodat het licht over een periode van één uur trapsgewijs wordt gedoofd. De ideale oplossing voor de kinderkamer.

De dimmer is uitgerust met een geheugenfunctie. Deze zorgt bij een volgende druk op de knop voor een terugkeer naar de laatst ingestelde lichtintensiteit.

Tweedraadsaansluiting

De troeven op vlak van montage zijn duidelijk. Een tweedraadsaansluiting zorgt ervoor dat een nulleider overbodig is. Bovendien kan de dimmer gekoppeld worden aan één of meerdere drukknoppen. De ideale keuze voor nieuwbouw en renovatie.