LB plus data: Legrand Railkokersysteem met extra lijn voor lichtsturing

LB plus data: Legrand Railkokersysteem met extra lijn voor lichtsturing

14/06/2017 - 15:23

Meer flexibiliteit, meer installatiegemak en de kracht van één universeel systeem. De troeven van LB plus, het geprefabriceerde railkokersysteem van Legrand, zijn gekend. Vandaag wordt het assortiment uitgebreid met LB plus data, gloednieuwe dataconnectoren voor het doorgeven van lichtsturingen.

In vergelijking met het basissysteem, ligt bij LB plus data een extra lijn in de railkoker met een bus om lichtsturingen door te geven. Ook voor LB plus data geldt: dankzij de aftakopeningen met stekker munt het systeem uit in flexibiliteit. Handig wanneer aanpassingen nodig zijn, zo kan de configuratie voor verlichting gewijzigd worden zonder de oorspronkelijke installatie overhoop te moeten halen.

De dataconnectoren in geel zijn meteen herkenbaar. LB plus data is er voor vermogens van 25 t.e.m. 40 A en is compatibel met de bussystemen KNX, Dali en SCS. Het systeem is geschikt voor o.a. led, TL en zogenaamde ‘down lighters’ en voldoet uiteraard aan de EU-richtlijnen voor energie-efficiëntie.

Toepassingen zijn hallenbouw, werkplaatsen, zieken- en rusthuizen, scholen, magazijnen en distributiecentra, supermarkten en winkelcentra. Dit omwille van de flexibele aanpassingsmogelijkheden.