Keor Multiplug en Keor SP, de UPS voor de eindgebruiker

Keor Multiplug en Keor SP, de UPS voor de eindgebruiker

27/04/2018 - 11:34

Niets zo vervelend als het WiFi-netwerk dat het laat afweten door een plotse stroompanne. Of je betalingstransactie aan de kassa in de supermarkt of in de online shop mislukt om dezelfde reden. Met Keor Multiplug en Keor SP, de nieuwe één-fase UPS-en van Legrand, behoren zo’n situaties definitief tot het verleden.

Keor Multiplug
Legrand biedt deze multi-outlet UPS aan in 600 VA en 800 VA, conform de Franse standaard (penaarde). Beide versies zijn ideaal voor toepassing thuis, in home offices, winkels en hotels.
De Keor Multiplug is een ‘line interactive’ UPS die een veilige en hoogkwalitatieve energietoevoer garandeert voor een feilloze werking van de modem, router, smart TV, voor het home entertainment system, POS en kassa’s. De zekering in het toestel kan eigenhandig vervangen worden. LED-indicatoren geven duidelijk aan of de UPS aan of uit staat. Deze UPS is extra uitgerust met een USB-oplader voor smartphone of tablet.

Keor SP
Keor SP is de perfecte UPS voor IT-toepassingen thuis, maar ook in kantoren en op kassasystemen. Een geïntegreerde AVR (Automatic Voltage Regulator) zorgt er immers voor dat de spanning altijd op de goede hoogte blijft, wat uiteraard een bijzondere troef is. Ook deze UPS is ‘line interactive’ en geeft complete bescherming tegen het wegvallen van spanning, overbelasting, kortsluiting en oververhitting.
Volgens de Franse standaard biedt Legrand vijf types worden aan (600, 800, 1000, 1500 en 2000 VA). Een innovatieve LED-strip geeft in groen, oranje en rood aan wat de actuele status van de UPS is. Via de aanwezige USB-communicatiepoort kan de UPS bovendien vanop afstand gemonitord worden. Voor wie gedurende lange tijd in de buurt van de UPS vertoeft, kan de vervelende beep, indien er stroompanne is, van de UPS uitgeschakeld worden met de ‘mute’-toets.

Het ‘Design by Legrand’ geeft een gestileerde look in modern zwart-wit aan deze nieuwe UPS’en.

Keor SP
Keor Multiplug
Keor SP