ISPL is de nieuwe kabelgoot in pvc bij Legrand

ISPL is de nieuwe kabelgoot in pvc bij Legrand

21/10/2015 - 07:46

Heel wat innovaties binnen het assortiment kabeldraagsystemen van Legrand. Zo ook de ISPL-kabelgoot in kunststof. In combinatie met een multifunctionele console is een breed gebruiksbereik gegarandeerd. Een complete oplossing.

De ISPL-kabelgoot in grijs PVC werd speciaal ontwikkeld voor toepassingen in vochtige en corrosieve omgevingen. Een kabelgoot die, met 20% meer mechanische kracht, tegen een stootje kan. Nog zo’n essentiële troef is de optimale kabelcapaciteit van de ISPL. De kabelgoot is beschikbaar in de hoogtes 50, 75 en 100 mm.

Ook bij dit gamma speelt Legrand de kaart van gebruiksgemak opnieuw uit. Dankzij de klikbare koppelingen, deksels en ondersteuningen is het daadwerkelijk eenvoudig installeren.

Andere nieuwigheden terug te vinden binnen het aanbod kabeldraagsystemen van Legrand zijn onder meer: de P31 OFT kabelgoot specifiek voor toepassing in datacenters, de P31 kabelgoot uitgevoerd in RVS 316 en ideaal voor korte afstanden in zware industrie en openbare werken, ophangingsconsoles (beugels) conform de strenge hygiënische vereisten in de voedingsindustrie en de Cablofil EZ+, draadgoot als duurzaam alternatief voor thermisch verzinkte opties.