Het nieuwe Zucchini modulair concept voor geprefabriceerde stroomrails

Het nieuwe Zucchini modulair concept voor geprefabriceerde stroomrails

11/05/2016 - 00:00

Werken met kabelgoten en het trekken van kabels, het is de conventionele installatie voor energiedistributie. Legrand biedt nu een snellere manier om dergelijke projecten te kunnen opleveren. Een manier die de klant bij eventuele aanpassingen, ook na de oplevering, geen overlast bezorgt. Het Zucchini Modulair Concept van Legrand is precies dat: een installatie met behulp van geprefabriceerde stroomrails!

Kabels trekken is niet meer nodig. Gewoon de geprefabriceerde stroomrail ophangen en klaar. Ook wanneer de installatie aangepast moet worden, is het niet meer nodig kabels te verlengen of te verkorten. Dat is voortaan eenvoudig een kwestie van een stekker verplaatsen.

Niet alleen de installateur heeft baat bij dit nieuwe systeem. Voor de klant betekent het dat zijn bedrijfsproces gewoon kan doorgaan, met slechts een minimale verstoring.

Zucchini Modulair Concept

Met het nieuwe Zucchini Modulair Concept maakt de installateur gebruik van producten voor Low Power (serie LBplus) en Medium Power (series MS en MR/MRf). Deze productseries bevatten rechte elementen, aftakkasten en diverse toebehoren. Voor deze producten binnen het Zucchini Modulair Concept garandeert Legrand een levertijd voor het complete project van tien werkdagen. De installateur die vooraf zijn project in het Zucchini Modulair Concept eenvoudig wil berekenen, gaat naar www.legrand.be en gebruikt er de gebruiksvriendelijke calculatietool. Ook voor de montage en engineering van complexe producten kan hij terecht bij Legrand.