De Netatmo Slimme Buitencamera: veel meer dan louter een extra paar ogen rond uw woning

De Netatmo Slimme Buitencamera: veel meer dan louter een extra paar ogen rond uw woning

15/01/2021 - 10:19

Een veilige woning zorgt voor een aangenaam en comfortabel gevoel. Met de Netatmo Slimme Buitencamera van Legrand haalt u de winnende combinatie van scherpe detectie, groot gebruiksgemak en trendy design in huis.

Stel u een van de volgende situaties voor:

  • Een onbekende persoon duikt op voor uw woning.
  • Een auto rijdt ’s nachts onverwacht de oprit van uw woning op.
  • Een koerier levert een pakje af op een moment dat u niet thuis bent.
  • U vertrekt met het hele gezin op vakantie, maar u wilt het huis met een veilig gevoel achterlaten.

Wie was die onbekende persoon? Waarom reed die auto uw oprit op? En zou het niet handig zijn om vanop afstand uw woning in het oog te houden? Jurgen Van Zaelen, Product Manager Smart Home & Building automation bij Legrand, licht de voordelen van een slimme buitencamera toe.

“Legrand is al langer trendsetter op het vlak van smart home-oplossingen. Ons gamma bevat innovatieve oplossingen die eenvoudig, intuïtief en geconnecteerd zijn. De Netatmo Slimme Buitencamera is de ideale oplossing om uw woning en omliggend terrein dag en nacht nauwgezet in de gaten te houden. Maar de camera is veel meer dan louter een extra paar ogen.”

Real-time waarschuwingen

“Van zodra de slimme camera een persoon of auto op uw eigendom ziet opduiken, krijgt u onmiddellijk een melding op uw smartphone via de Netatmo Security App. Bovendien is de camera in staat om een onderscheid te maken tussen een mens, dier en voertuigen. Meer nog: als gebruiker kunt u zelf uw meldingsvoorkeuren instellen en nauwkeurig de zones rond uw woning definiëren die u wilt laten bewaken. Op die manier krijgt u dus enkel meldingen die u echt interesseren en relevant zijn.”

“Bovendien kunt u camerabeelden bekijken zonder abonnementskosten. De lokale opslag van videofragmenten is dus volledig gratis. Ook de software-updates zijn toegankelijk zonder extra abonnementskosten. U geniet dus een uitstekende prijs-kwaliteitgarantie!”

Integratie in veiligheidssysteem

“Met de Netatmo Security App kunt u de slimme buitencamera ook koppelen aan een volledig ecosysteem in uw woning, met bijvoorbeeld een verbinding met een binnencamera of slimme deurbel van Legrand. Met die combinatie van veiligheidstools kunt u met een gerust hart uw woning verlaten.”

“Een ander belangrijk voordeel van de Netatmo Slimme Buitencamera is de toepassing van de ‘intelligente schijnwerper’: dankzij de geïntegreerde installatie van een energiezuinige LED-lamp van 12 W (die evenveel lichtsterkte geeft als een halogeenlamp van 120 W) kunt u de schijnwerper zo instellen dat hij slechts inschakelt wanneer de camera een bepaald voorwerp detecteert. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust.”

Eenvoudige installatie

“En last but not least is de installatie van de camera zeer eenvoudig uit te voeren, in minder dan 30 minuten. U hebt geen IT-kennis of uitgebreide handleiding nodig, maar enkel een elektriciteitsaansluiting met 230 volt en een goede wifiverbinding.”

Schakel de hulp in van uw installateur of installeer de camera zelf: https://www.netatmo.com/nl-be/security/cam-outdoor