De bewegingsmelders en aanwezigheidssensoren van Legrand:

De bewegingsmelders en aanwezigheidssensoren van Legrand:
veilig en kostenbesparend

05/11/2020 - 10:26

Nu er steeds meer thuisgewerkt wordt, wilt u op kantoor een verlichtingsinstallatie die efficiënt is, zonder onnodig energieverbruik. Tegelijk hebben diegenen die wel aanwezig zijn behoefte aan een hygiënische, coronaproof werkomgeving waarbij het licht aan gaat zonder schakelaars aan te moeten raken. Want nu de dagen ook weer korter worden, zorgt een goede verlichting op kantoor wel voor extra comfort.

Legrand biedt een assortiment van sensoren aan die op basis van beweging het licht aan- en uitschakelen.

Dankzij deze sensoren komt u niet in contact met lichtschakelaars. Dit creëert een extra veilige werkomgeving. Bovendien bespaart u tot 60% aan energie, omdat het licht op kantoor alleen brandt als er personen aanwezig zijn. In deze coronaperiode – met minder werknemers op kantoor – is de kans groot dat dit een positief effect heeft op uw energierekening.

Legrand heeft naast de bewegingsmelders voor eenvoudige toepassingen ook geavanceerde aanwezigheidssensoren. Maak kennis met de uiterst gevoelige PIR (Passief Infrarood) en HF (Hoogfrequent) sensoren, waarbij u de gevoeligheid, tijd en het lichtniveau makkelijk kunt instellen met een afstandsbediening.

Wist u trouwens dat de meeste sensoren van Legrand een lichtcel bevatten die het lichtniveau in de ruimte meet? Een lichtbron blijft dus uitgeschakeld als een ruimte al voldoende verlicht is. Goed voor het milieu én uw portemonnee!

Contacteer onze Business Development Manager Michael Vandermeerschen voor meer informatie over onze oplossingen.