Classe 300, de nieuwe binnenposten van BTicino

Classe 300, de nieuwe binnenposten van BTicino

30/04/2015 - 15:06

De nieuwe Classe 300 binnenposten combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden. BTicino brengt betaalbare topklasse. 

Primeur

Volledig in lijn met de huidige trend introduceert BTicino met Classe 300 voor de eerste keer handenvrije binnenposten met LCD kleurenscherm in 7 inch.
Met een erg dun profiel (22.5 mm) zijn de toestellen opvallend discreet aanwezig in elk interieur.

Nog een troef: de ruime gebruiksmogelijkheden. De intuïtieve bediening via het touchscreen maakt deze toestellen bijzonder toegankelijk. Gebruikers vinden makkelijk hun weg doorheen alle geïntegreerde functies. Toch werden 4 basisfuncties voorzien voor directe bediening. Zo hoeft de gebruiker, bijvoorbeeld voor het eenvoudig openen van de deur, niet in het menu van het touchscreen gaan. Bovendien bevordert dit, samen met de geleiding in reliëf, ook een goede toegankelijkheid door andersvaliden.

Classe 300 wordt aangeboden in wit of antraciet, als opbouwversie voor montage tegen de muur of als tafelmodel. Naast de basisversie in twee kleuren is er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation. Voor beide  - zowel voor de basis- als de geheugenversie -  bestaat eveneens een kit. Met daarin het deurstation, de monitor en de voeding, is dit de volledige oplossing voor de woning.

De binnenposten van Classe 300 werken perfect op het tweedraadssysteem van BTicino. Oudere toestellen met hoorn kunnen moeiteloos worden vervangen.

Ga voor meer informatie naar www.bticino.be.