BTicino lanceert revolutionair touchscreen

BTicino lanceert revolutionair touchscreen
Met touch & feel van een tablet

26/06/2013 - 15:02

Het nieuwe MyHome_Screen 10 bij BTicino beheert niet alleen het volledige MyHome-domoticasysteem, tegelijkertijd is het ook een videofoon en controletoestel voor meerdere camera’s. BTicino gaat met dit toestel voluit voor een hedendaagse Graphic User Interface (GUI), voor optimale personalisatie en multimediatoepassingen.

The Human Touch

Genoeg van ingewikkelde interfaces? Wil je een systeem waarmee je je huis naar jouw behoeften en wensen beheert? Eenvoudig en intuïtief, voor een complete controle van de woning. Dat is MyHome_Screen 10 van BTicino, voor die persoonlijke toets.

MyHome_Screen 10 laat, net als bij voorgaande toestellen, instellingen per functie toe. Daar blijft het echter niet bij. Voortaan kan de gebruiker ook kiezen voor het werken per ruimte én kunnen, per bewoner, scenario’s op maat worden geprogrammeerd. Elke gebruiker kan, bijvoorbeeld, op zijn ‘pagina’ persoonlijke shortcuts instellen naar favoriete websites of muziekprogramma’s.

Multimedia inbegrepen

MyHome_Screen 10 is een toestel voor de sturing van verlichting, rolluiken, muziek, verwarming en alarm. Daarnaast fungeert het touchscreen ook als controletoestel voor meerdere camera’s. Voor gebruik als videofoon bevinden zich rechts van het scherm sneltoetsen (Design for All) voor een vlotte toegankelijkheid.

Het touchscreen wordt aangeboden met geïntegreerde browser en de meest recente multimediatoepassingen. De aanwezigheid van een USB-poort en aansluiting voor SD-kaart creëert extra mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het gebruik als interactieve fotokader. Koppeling naar RSS-feeds, webradio of webcam, … met MyHome_Screen 10 haalt de gebruiker een werkelijk multifunctioneel toestel in huis.

In zwart of wit, helemaal in lijn met de huidige trend in de architectuur. En de nieuwe MyHome_Screen 10 vervangt probleemloos een ouder 10”-toestel!