Autonome lezers voor toegangscontrole

Autonome lezers voor toegangscontrole
‘Plug & play’-principe in een stevig jasje.

24/07/2012 - 15:28

De nieuwe Legrand-catalogus toont ondermeer ook alle oplossingen voor toegangscontrole zoals biometrische lezers, kaartlezers en apparatuur voor deurbeheer. Nieuw binnen dat gamma zijn de autonome lezers voor binnen en buiten. De externe toestellen dragen duidelijk de Soliroc-signatuur.

Gebruiksklaar en slagvast

De nieuwe autonome lezers werken zelfstandig met directe bekabeling van een elektrisch deurslot of een elektromagneet. Ze worden aangeboden als stand-alonesysteem voor toepassing aan eengezinswoningen maar ook als systeem integreerbaar in de toegangscontrole van bedrijvencomplexen.

De lezers zijn er in verschillende uitvoeringen, met name de klassieke klaviertoestellen met cijfercode, toestellen met badgesysteem en toestellen met vingerafdrukidentificatie. De externe lezers met cijfercode, met cijfercode en drukknop en met kaartlezer zijn beschikbaar in een Soliroc-afwerking. Deze toestellen in metaallegering zijn slagvast en niet-demonteerbaar, m.a.w. een betrouwbare oplossing voor toegangscontrole met anti-vandalismefunctie.

Goed nieuws voor de installateur: de autonome lezers worden in kit geleverd. Zowel voor de interne als voor de externe pakketten geldt het ‘plug & play’-principe. Klaar voor gebruik in een mum van tijd!