Altijd geconnecteerd met de Legrand en BTicino Inductieladers

Altijd geconnecteerd met de Legrand en BTicino Inductieladers

14/03/2018 - 13:10

Thuis, op het werk, op reis … een opgeladen smartphone is de eerste voorwaarde om bereikbaar te zijn. Maar wie heeft het nog niet meegemaakt … oplaadkabel vergeten! Geen nood, dankzij Legrand heb je geen kabel meer nodig. Draadloos opladen doe je voortaan met de nieuwe inductieladers. Enige voorwaarde is dat je smartphone voorzien is van een inductieontvanger.

Maximale autonomie
De nieuwe inductieladers van Legrand zijn geschikt voor integratie in residentiële en tertiaire projecten. Ze zorgen voor totale flexibiliteit in woningen, hotels, openbare ruimten en in kantoren. Bovendien zijn er oplossingen voor binnen- en buitentoepassingen.

De inductieladers worden ingebouwd in de muur of geïntegreerd in het meubilair. Ze zijn discreet aanwezig in elk interieur. Ingebouwd in het tafeltje in de hal, horizontaal gemonteerd in het keukenblad, mobiel op bureaus of ingebouwd in een tafelcontactdoos in de vergaderzaal, ingebouwd in de wachtzaal bij de dokter of aan de gate op de luchthaven, … Het zijn maar enkele van de vele toepassingsmogelijkheden. Waar of hoe dan ook, maximale autonomie en mobiliteit is gegarandeerd.

Esthetisch en functioneel
De inductieladers zijn verkrijgbaar in de gamma’s Niloé en Mosaic van Legrand, maar ook in LivingLight en Axolute van BTicino. Het ruime assortiment biedt een geschikte oplossing voor iedere omgeving. Zo bijvoorbeeld is er de weerbestendige antivandaal inductielader (1000 mA, IK08, IP66, klasse II ZLS) in een gemetalliseerde afwerking. Of de vlakke, ronde (diameter 80 mm) inductielader voor montage in het meubilair, inclusief micro-USB/USB-snoer (IK04, IP44, klasse II ZLS).

De laadtijd naar 100% van elke smartphone- uitgerust met een inductieontvanger -bedraagt maximaal 2 uur 45 minuten. Bovendien is de draadloze inductielader voor muurinbouw voorzien van een bijkomende USB-poort (type A). Deze biedt de mogelijkheid om een tweede toestel - smartphone of tablet - met kabel op te laden. 

De inductieladers zijn Qi gecertificeerd. Voor een volledig overzicht van Qi gecertificeerde smartphones, ga naar www.wirelesspowerconsortium.com.