De 10 voordelen van e-cataleg

De 10 voordelen van e-cataleg

Wilt u een handig en uitgebreid overzicht van alle oplossingen waarmee u aan de slag kunt gaan? Dankzij de e-cataleg van Legrand ontdekt u al onze producten met onder andere een breed assortiment aan geconnecteerde oplossingen. Altijd en overal raadpleegbaar en steeds up-to-date!


Tien redenen waarom de interactieve e-cataleg van Legrand onmisbaar is voor u


1. U vindt meteen wat u zoekt

Geen vuistdikke papieren catalogus, maar wel een gebruiksvriendelijk digitaal productoverzicht met handige referentielijst. Dankzij de navigatie via productgroep vindt u zelfs meer dan u zoekt!

loading...

2. Altijd en overal raadpleegbaar

Waar u ook bent, u hebt de e-cataleg altijd en overal bij de hand: op uw computer, tablet of smartphone. En wees niet bang voor ‘kleine lettertjes’: afbeeldingen en tabellen zijn altijd vlot leesbaar dankzij de in- en uitzoomfunctie.


3. Live chat met productspecialisten

Hebt u een technische vraag waarop u snel een antwoord wil? Tijdens de kantooruren zitten de productspecialisten van Legrand voor u klaar om u via live chat uit de nood te helpen.

loading...

4. Altijd de laatste informatie bij de hand

Dankzij de e-cataleg beschikt u steeds over de meest recente productgegevens en technische fiches. Op die manier krijgt u steeds een volledig en up-to-date overzicht van het uitgebreide Legrand-assortiment.


5. Overzichtelijk productoverzicht

Onze online catalogus geeft u een duidelijk overzicht van technische kenmerken en handleidingen per product. En met één muisklik kunt u deze gegevens downloaden, afdrukken of delen met anderen.

loading...

6. 360° beelden en media

Naast duidelijke productomschrijvingen staat de e-cataleg ook boordevol afbeeldingen, videofragmenten en modeldocumenten. Met deze ijzersterke mix van woord en beeld ontdekt u alle voordelen per product.

loading...

7. Maak uw eigen materiaallijsten

Dankzij deze feature kunt u als installateur vlot producten toevoegen aan uw zelfgemaakte materiaallijsten, om deze vervolgens als overzicht te downloaden. Tijdswinst gegarandeerd!

loading...

8. Download certificaten op productniveau

Met de producten van Legrand gaat u voluit voor veilige en kwaliteitsvolle oplossingen. Bent u voor een product op zoek naar een bijhorend veiligheidscertificaat? U downloadt het met één simpele muisklik.

loading...

9. Download productfiches

Wilt u een pdf met productdetails downloaden? Dan krijgt u de keuze om de bruto richtprijs en ETIM-kenmerken al dan niet op te nemen in uw pdf. Op die manier bepaalt u zelf welke gegevens u wilt toevoegen aan uw project.

loading...

Rechtstreeks technische informatie in uw systemen?
Wenst u de product detail pagina met daarop alle technische gegevens direct in uw eigen systemen? Dat kan! Wij leveren u de juiste url('s) en technische details aan zodat u deze integratie eenvoudig en snel zelf kan doen.


10. Ontdek de configuratoren

Wilt u uw eigen project configureren of een indicatieve offerte opmaken? Kinderspel met onze e-cataleg! Ontdek gebruiksvriendelijke rekentools waarmee u oplossingen op maat berekent.

configurator videofonie