BIM - Valena Next & Valena Next with Netatmo

Valena Next en Valena Next with Netatmo beschikbaar als Bim-pakket

BIM - Valena Next & Valena Next with Netatmo

Vanaf nu zijn de gamma's Valena Next en Valena Next with Netatmo toegevoegd als BIM-pakket. Bovendien beschikken de paketten ook nog eens over een reeks aan handige tools. Ontdek alle voordelen hieronder.

Ontdek de voordelen

1. Configuratie via dropdown-menu

Via het dropdown-menu kan u snel en eenvoudig configuraties maken voor de bestaande reeksen Valena Next en Valena Next with Netatmo. Op die manier kunnen er geen foute ontwerpen gemaakt worden en bent u 100% zeker dat alles direct bestelbaar is.

De nieuwe paketten zijn voorzien van zowel de juiste symbolen, modificaties en symboolpositionering.

2. 2D / 3D weergave

Wenst u het product in 2D te bekijken of liever in 3D? Beiden zijn mogelijk en bovendien kan u switchen tussen beiden weergaves met 1 klik.
In de 3D-weergave kan je het beeld langs alle kanten bekijken en zelf draaien volgens de hoek u wenst.

3. Generische benaming

Liever geen merk-vermelding? Dan kan u kiezen om generisch te werken. Vink de optie 'LOD300' aan onder 'Identity Data' en het ontwerp is niet gebonden aan een merk. Dit is vooral van toepassing voor het opstellen van lastenboeken.

Zodra het veld 'LOD300' werd aangevinkt, zal de merknaam overal verdwijnen. Naast 'Manufacturar' zal nu 'Generic' vermeld staan.

4. Eenvoudige switch tussen Nederlands en Frans

Vink in 'Type properties' het veld 'product_description_NL' uit en alles zal omgezet worden naar het Frans. Zelfs wanneer je de optie 'LOD300' in- of uitschakelt blijft de taal in het Frans of Nederland, afhankelijk van uw keuze.

5. BERS

Sinds maart 2021 is de Revit-standaard ook beschikbaar voor de belgische markt: BERS versie 1.0 (BElgische Revit Standaard). De nieuwe Revit-paketten Valena Next en Valena Next with Netatmo volgen deze standaard.