DE IDEALE UITRUSTING

VOOR DE
HAL & GANG

De gang en hal in je huis zijn de plaatsen waar je mensen ontvangt, en is de plaats die je verder door het huis leidt. In de gang of hal ben je meestal slechts enkele momenten en moet het licht maar kortstondig aangedaan worden om van de éne ruimte naar de andere te gaan.
Niloé in combinatie met de videofonie van Legrand zijn de 2 reeksen die de gang en hal tot een comfortabele ruimte maken.


Videofoon

Het plezier gasten te ontvangen dankzij een videofoon die perfect bij jou past. Kies zelf je eigen melodie door een SD-kaartje met jouw muziek in het toestel te plaatsen en ontdek steeds wie er bij je aanbelde en waarom, zonder dat je thuis was. Wanneer de display niet in gebruik is, kan je hem gebruiken als fotokader waar al je mooiste herinneringen op verschijnen.


Automatische schakelaar

Vaak heeft men de handen vol wanneer men thuis komt. De automatische schakelaar zorgt ervoor dat de verlichting in de gang automatisch ingeschakeld wordt als men in het detectieveld van de schakelaar komt. Na een door jou ingestelde tijd zal het licht automatisch gedoofd worden.

gang

De ideale uitrusting voor de gang en de hal

Kies uit deze uitrustingen wat bij jouw levensstijl hoort.

gang
hal

1 - Stopcontacten voor elke lamp, plus 1 voor de stofzuiger.

2 - Schakelaar met controlelampje voor de verlichting van de kelder...

3 - Automatische schakelaar voor de hoofdverlichting of verlichte drukknoppen.


Advies van Legrand

Denk aan uw comfort, voorzie een bewegingsmelder in de inkomhal en oriëntatieverlichting in de nachthal.