DE IDEALE UITRUSTING

VOOR HET
BUREAU

De bureauruimte in huis bestaat vooral uit apparaten zoals computer, printer, scanner,... Om te kunnen werken zonder de ogen te vermoeien, is een aangepaste en comfortable verlichting nodig. En om een overzichtelijke bureel te hebben zonder al te veel kabels is een goede uitrusting aan stopcontacten en communicatie aansluitingen zeker een must.


De multimediacontactdoos RJ 45, voor computer, telefoon en zelfs tv

Dit is de universele multimediacontactdoos. U kunt uw telefoon of computer aansluiten om toegang te krijgen tot internet en in een netwerk te communiceren met de andere computers en randapparaten (printer...). Vergeet niet één of meerdere stopcontacten bij te plaatsen voor het apparaat dat erop zal worden aangesloten.De ideale uitrusting voor de bureau

Kies uit deze uitrustingen wat bij jouw levensstijl hoort.

1 - Stopcontacten om alles aan te sluiten: fax, printer, scanner, bureaulamp,... en de stofzuiger, zodat u geen andere stekker hoeft uit te trekken.

2 - Multimedia aansluiting (computer/telefoon) gecombineerd met evenveel stopcontacten.

3 - Schakelaar voor de hoofdverlichting.

4 - Individuele rolluikschakelaar.

5 - Luidspreker.


Advies van Legrand

Voorzie voldoende stopcontacten voor specifieke toestellen: computer en scherm, printer, fax, antwoordapparaat, bureaulamp, stereo, router. Denk ook aan uw comfort op de werkplek: rolluiksturing, dimmer, videofoon of parlofoon.