CONNECTED HOME

 

 


Electricity Internet Of Things

In de overtuiging dat "Internet of Things" een standaard zal worden, zijn Legrand en BTicino van plan om, met het Eliot-programma, de ontwikkeling van hun verbonden producten te versnellen.

 

Eliot

Dit is de naam van het programma van Legrand dat in 2015 werd gelanceerd en gewijd is aan het "Internet of Things".

De missie van Eliot, die de hele groep mobiliseert, is om de producten van Legrand nieuw leven in te blazen, overal waar het "Internet of Things" de gebruiker extra voordelen kan bieden.


De reeds geconnecteerde DIY producten

Missie

De groeiende markt van de geconnecteerde producten opent een nieuw tijdperk voor de bouwsector. Het zal resulteren in de groei van zogenaamde "intelligente" oplossingen voor zowel particulieren als professionals. Legrand is reeds geëngageerd omtrent deze revolutie en is ervan overtuigd dat het "Internet of Things", die de gebruiker extra voordelen biedt, geleidelijk aan de norm zal worden.

Aanpak

Omdat het "Internet of Things" essentieel wordt, wil Legrand, samen met Eliot, de ontwikkeling van zijn verbonden producten versnellen. Het programma Eliot, dat de hele groep mobiliseert, heeft tot doel de producten van Legrand nieuw leven in te blazen, overal waar het "Internet of Things" de gebruiker voordelen kan bieden. Eliot ondersteunt ook de ontwikkeling van geschikte digitale infrastructuren in gebouwen.

Actie

Alle producten met betrekking tot het Eliot programma zijn eenvoudig te configureren via een applicatie. Dankzij de Cloud service blijft de gebruiker overal ter wereld verbonden, waar hij of zij zich ook bevindt. Eliot producten bieden dus toegevoegde waarde aan de gebruikers in termen van functionaliteit, gebruik en interactie met de omgeving. Het "Internet of Things" is reeds een realiteit bij Legrand. In 2015 realiseerde de Groep een omzet van meer dan 300 miljoen euro met geconnecteerde producten.