Veiligheidsverlichting
Home > Veiligheidsverlichting
Legrand introduceert nieuwe standaard
in veiligheidsverlichting
Legrand introduceert een compleet nieuw assortiment veiligheidsverlichting. Zowel de indoor- als de waterdichte toestellen zijn verkrijgbaar in fluo 8 W- (U33 en B66) en LED-uitvoering (U34LED en B66LED). Al deze types zijn bovendien steeds beschikbaar in een standaard- of zelftestende/adresseerbare versie. Deze adresseerbare toestellen kunnen gekoppeld worden aan een centraal LVS²-beheersysteem voor automatische controle en sturing van onderhoudsbeurten.

INDOOR: U33 & U34LED

Het indoorgamma veiligheidsverlichting bij Legrand heeft enkele onmiskenbare troeven.

De reflecterende eigenschappen van de Fresnel-lens creëren een maximaal lichtrendement. Hierdoor zijn minder armaturen nodig om eenzelfde afstand te overbruggen. De loskoppelbare sokkel is uitgerust met automatische steekklemmen voor een snellere plaatsing en aansluiting. Montage en demontage van het toestel is mogelijk zonder de verstrooier te openen. Gemakkelijker onderhoud en interventies op het toestel zijn het resultaat. Zowel bij U33 als bij U34LED toestellen zorgt een volledig aanbod installatietoebehoren (inbouwkaders en -dozen, vertikale signalisatieplaat en pictogrammen) voor een optimale integratie in de ruimte.

WATERDICHT: B66 & B66LED

Het gamma B66 en B66LED is volledig IP66 stof- en waterdicht. Deze toestellen munten uit in robuustheid (IK08 voor de fluo 8W-toestellen, IK10 voor de LED-uitvoeringen) en zijn ideaal voor installatie in veeleisende omgevingen.

Ook hier vergemakkelijkt aansluiting met behulp van steekklemmen de plaatsing en verloopt montage/demontage van de verstrooier zonder gebruik van gereedschap.

Uniek testgereedschap

Eén van de onderscheidende elementen binnen het gamma veiligheidsverlichting is het unieke testgereedschap. Lamptesten verlopen voortaan extra vlot. Het volstaat om de magnetische kop van het telescopisch uitschuifbare gereedschap in de buurt van het verlichtingstoestel te brengen om de werking van de lamp te controleren. Gebruiksvriendelijk, want men hoeft niet langer een ladder aan te slepen om vervolgens een testknop op het toestel zelf in te drukken.

Actie | 18.02.2013 >> 19.04.2013
ACTIE VEILIGHEID!

Koop voor een totaal van 16 punten uit onderstaande veiligheidsverlichting en branddetectieproducten en ontvang 2 flessen wijn als cadeau.

Deze speciale aanbieding is voorbehouden aan professionals.