Pers

Legrand Group Belgium

Home > Pers
Thursday, October 20, 2016 - 11:37

Bij het aanleggen van een data-installatie moet beslist worden of de verticale bekabeling in het gebouw, of de bekabeling tussen twee gebouwen, in koper of glasvezel wordt aangelegd. Naast snelheid heeft glasvezelbekabeling nog verschillende andere voordelen ten opzichte van koperverbindingen. De compactheid van de kabels, waardoor de doorvoeren in muur en plafond kleiner zijn, is daar één van. Legrand biedt meerdere oplossingen om een glasvezelverbinding tot stand te brengen.

Wednesday, September 14, 2016 - 11:02

De competitie EuroSkills is het tweejaarlijkse Europese kampioenschap voor jongeren onder 25 jaar, ter promotie van manuele, technische en technologische beroepen. De finale van het evenement vindt dit jaar plaats van 1 t.e.m. 3 december in het Zweedse Göteborg. 

Wednesday, June 29, 2016 - 10:30

Architecten dragen esthetiek hoog in het vaandel, maar blijven uiteraard ook altijd de functionaliteit van een woning nauw in het oog houden. Beide elementen kunnen dus maar beter samensmelten. 

Wednesday, June 29, 2016 - 10:25

De verbruiker is steeds vaker vragende partij voor de invoering van een doeltreffend energiebeheer. Logisch, als je weet dat meten en visualiseren van het stroomverbruik de eerste vereisten zijn voor het effectief realiseren van een aanzienlijke energiebesparing. En dus breidt Legrand haar assortiment meetapparatuur uit met een nieuw gamma EMDX³ meetcentrales.

Bovendien biedt Legrand dankzij een specifieke software en webservers de mogelijkheid om lokaal of vanop afstand het gemeten energieverbruik alsook de elektrische waarden te consulteren en te beheren.

Wednesday, May 25, 2016 - 00:00

Klein, waterbestendig en geschikt voor installatie binnen en buiten. Dat is de nieuwe ronde vloerdoos van Legrand.

Wednesday, May 11, 2016 - 00:00

Werken met kabelgoten en het trekken van kabels, het is de conventionele installatie voor energiedistributie. Legrand biedt nu een snellere manier om dergelijke projecten te kunnen opleveren. Een manier die de klant bij eventuele aanpassingen, ook na de oplevering, geen overlast bezorgt. Het Zucchini Modulair Concept van Legrand is precies dat: een installatie met behulp van geprefabriceerde stroomrails!

Thursday, April 28, 2016 - 00:00

Vanaf 1 februari 2016 voert BTicino een assortiment AHD (Analogue High Definition) camera’s, recorders en kits voor CCTV.

Tuesday, April 19, 2016 - 11:04

Vanaf 1 januari 2016 heeft Legrand een vernieuwd, universeel programma GCS-2 steunen en consoles voor kabeldraagsystemen.

Tuesday, February 9, 2016 - 14:17

NUVO muziekdistributie is een product van de gelijknamige Amerikaanse fabrikant die sedert 2012 deel uitmaakt van de Legrand Group. Vandaag presenteert NUVO een Hi-Fi Wireless oplossing waarmee het genieten is van digitale muziek in hoge kwaliteit … in elke kamer van het huis, van welke bron dan ook.

Tuesday, February 9, 2016 - 14:09

De markt van de videoparlofonie evolueert constant. Op Batibouw pakt BTicino uit met de nieuwe binnenpost Classe 300 X13E. Deze videofoon is een oplossing die het beste haalt uit de combinatie van het vertrouwde BTicino-tweedraadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3/4G netwerk.

Pages