Binnenverlichting Sarlam
Home > Oplossingen > Onderwijs > Veiligheid > Binnenverlichting Sarlam
Sarlam, merk van de Franse Legrand Group, marktleider in Frankrijk op het gebied van verlichting van gemeenschappelijke ruimten, speelt in op de voortdurende verandering van de verlichtingsbehoeften en biedt productoplossingen conform de meest recente voorschriften aan
De wandlichten
en de inbouwarmaturen
Convergence-armaturen gaan op in hun omgeving, in het project, en zijn bovendien een architecturaal hulpmiddel om een muur, een plafond, een sfeer in de kijker te zetten...

COnvergence Wanden

Universele verlichting. Fijne lijnen, kwaliteitsvolle materialen en de moderne toets van LED-bronnen komen samen in deze wandarmatuur met minimalistische lijnen: de avant-garde van de verlichting.

Convergence Plafonds

Een nieuwe dimensie voor plafonds, een nieuwe minimalistische designinterpretatie van de rechthoekige plafondarmatuur. De blik op de veranderde leefruimte.

CONVERGENCE Decoratie

Ideeën om tot nieuwe inzichten te komen, een decoratieve verlichting komt het gebouw ten goede en zorgt voor welzijn en tevredenheid bij zijn gebruikers.

Kalank cs voor inbouw

Perfect geschikt voor nachtverlichting in kamers in een ziekenhuisomgeving, rusthuizen met medische voorzieningen of verblijfsinstellingen.

Kalank mini led

Ideaal voor een decoratieve bebakening en voor het accentueren van een omgeving onderaan in muren, langs trappen, binnen of buiten.

De binnenarmaturen zorgen voor de verlichting van leefruimten,
technische lokalen en de bebakening van de gemeenschappelijke ruimten.

Ze nemen verschillende vormen aan naargelang van hun gebruik en verspreiden een licht dat is aangepast aan de binnensfeer.

Oléron residentieel

Speciaal ontworpen voor binnengebruik in woon- en katoorgebouwen. De discrete kroon, zonder zichtbare schroeven, vergemakkelijkt de installatie ervan in betrekkelijk beschermde omgevingen.

Oléron deco

Oléron is gemaakt om gezien te worden, de wandlichten harmoniseren zich met een kleurrijke omgeving, bijvoorbeeld in een hotel, en nemen deel aan het aanpassen van ruimtes met verschillende kleuren en texturen.

Wandlichten bedhoofdeinde

Specifieke verlichting voor bedhoofdeindes voor gebruik in slaapzalen, internaten of rusthuizen, ze kunnen ook gebruikt worden om een werkplaats te verlichten zonder zijn beschermd karakter te verliezen.

Zowel voor buiten als binnen,
biedt het gamma Chartres een ruime waaier aan mogelijkheden.

Chartres zorgt voor een bedrijfszekere verlichting in hallen, gangen, overlopen en galerijen voor het comfort van de bewoners. 
Zijn vormgeving versmelt harmonieus met elke inrichting van een gebouw.

Chartres Alu-PC

Combinatie van een verzorgde vormgeving met een sterke weerstand tegen de omgeving voor de verlichting van gangen, gevels, terrassen en ruimten met druk personenverkeer.

Chartres PC-glas

Ideaal voor de verlichting van circulatiezones, drukke lokalen of buitengevels en -terrassen.

Chartres polycarbonaat

Beheer de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten (lobby, gang, overloop...) met de geïntegreerde HF-detectie. Bepaal de te verlichten zones met standaard armaturen uitgerust met een detector.

De architecturale armaturen overstijgen de fundamentele functie van verlichting en worden een architecturaal object.

Ze worden gekozen voor hun specifieke lijnen, de kwaliteit van het materiaal, hun bijzondere kleuren en reflectie. Ze spelen een actieve rol in de perceptie die de bezoeker van het gebouw krijgt.

Koréo Arc

Dankzij de materialen van hoge kwaliteit, zuivere lijnen en krommingen, en de grote keuze aan afwerkingen en texturen kan Koreo als een armatuur van topkwaliteit worden omschreven.

Koréo Cub

Dankzij de materialen van hoge kwaliteit, zuivere lijnen en krommingen, en de grote keuze aan afwerkingen en texturen kan Koreo als een armatuur van topkwaliteit worden omschreven.

Chartres déco

Alle voordelen van de Chartres wandlichten gecombineerd met moderniteit, de vreugde en harmoniteit van kleuren.

Pyramide

Dankzij zijn bijzondere vorm, biedt dit wandlicht een echt alternatief aan voor het ronde wandlicht, het wordt een volwaardig sierelement.

Het assortiment 400 erft de knowhow en de ervaring van Sarlam op het gebied van functionele verlichting.

Super 400 en Map 400 zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik of voor de verlichting van technische ruimten : verwarming, kelder, garage ...

Super 400

Deze wandlichten zijn aangepast aan intern of extern gebruik in de woningbouw of in de tertiaire sector. Versie met bewegingsdetector.

Tech 400

Gemakkelijk te installeren en te onderhouden functioneel vierkant wandlicht: de verstrooier met scharnieren en kantelbare plaat, deze hoeven niet te worden verwijderd voor werkzaamheden.

Assortiment 400

Functionele wandlichten, standaard met bevestiging van de verstrooier door middel van een kwartslagsysteem.

METAAL GLAS

Ontworpen rond LED-lichtbronnen, verzekeren deze wandlichten een duurzame en krachtige verlichting in veeleisende omgevingen. Deze wandlichten kunnen architecturale objecten worden in industriële omgevingen.
wandarmaturen
De wandarmaturen versrpeiden een linear licht dat voor een hoge verlichtingskwaliteit zorgt, wat essentieel is in badkamers en ruimten met medische voorzieningen. De wandarmaturen zijn verkrijgbaar in verschillende lengen en zijn moduleerbaar voor wat de ingebouwde functies betreft.

Fluolux² standaard

De Fluolux²-wandarmatuur is bijzonder geschikt voor instellingen voor gezondheidszorg, rusthuizen, sanitaire ruimten, bedrijfsruimten en residentiële ruimten die zeer veeleisend zijn op het gebied van hygiëne.

Fluolux² protect

Op plaatsen waar de armaturen zwaar op de proef kunnen worden gesteld, wordt een Protect-versie met 2 Torx-schroeven aangeboden, om te voorkomen dat de verstrooier wordt gedemonteerd en de lamp wordt gestolen.

Prelium band

Groot toepassingsgebied door de talrijke plaatsingsmethodes ervan en door de verscheidenheid van de aangeboden functies. Kan zowel in verblijfsgebouwen als in bedrijfsruimten worden geïnstalleerd.

Xali

Wandarmatuur uit één stuk die in het bijzonder geschikt is voor de uitrusting van gemeenschappelijke woningen en kleine kantoorgebouwen. dankzij de geribde uitvoering aan de binnenzijde zorgt de verstrooier voor een gelijkmatige verdeling van de lichtstroom.

Prismaline

Ideaal voor badkamers en sanitair. Het design van de wandarmatuur en het opalen aspect van de verstrooier ervan zorgen voor een uitstekende verdeling van de lichtstroom.