Oplossingen voor risico- en

openbare plaatsen

Home > Oplossingen > Industrie > Veiligheid > Oplossingen voor gevaarlijke locaties
prise

het anti-vandalisme Soliroc schakelmateriaal is bestand tegen schokken en kan niet van de muur worden getrokken.

Het is altijd beter te voorkomen dan te genezen. Het bespaart veel interventies door het installeren van het juiste product op de juiste plaats. Het Soliroc-gamma is speciaal ontworpen voor risico-of onbewaakte locaties. De anti-vandalisme oplossingen van Legrand zijn ontworpen om alle soorten van misbruik te weerstaan, waaronder intensieve en veelvuldige behandeling, stoten en krassen.
soliroc
Animation de produit Soliroc

IK 10 : de belofte van robuustheid

Alle Soliroc-producten hebben met succes de zwaarste proeven doorstaan en weerstaan aan schokken van 20 joule en dankzij de gewelfde plaatvorm heeft men weinig grip op de afdekplaat. Gewaarborgde waterdichtheid op de voornaamste functies van de buiteninstallatie (IP 55).

Andere oplossingen van Legrand voor risicovolle of onbewaakte locaties

Cameratoezicht van de ruimten met CCTV (Close Circuit Television)

Produit du systéme CCTV : Caméra intérieur, extérieur et enregistreur vidéo
Met het nieuwe gamma CCTV biedt Legrand een compleet gamma aan camera's, registratietoestellen (DVR) en toebehoren om de veiligheid van gebouwen te verzekeren.

High Power wandlichten H.P. Sarlam met rooster

Hublots sarlam avec grille
Deze producten zijn ontworpen voor voor omgevingen waarin een sterke verlichting vereist is. Ze verzekeren een sterke weerstand tegen de omgeving en een hoge slagvastheid, stofbestendigheid en vochtbestendigheid.

De toegang tot sommige delen van het gebouw beperken

Lecteur à badge Soliroc et lecteur biométrique Mosaic
Badgelezer, gecodeerd toetsenbord of biometrische lezer... . eenvoudige en ergonomische functies om  de ontvangstruimtes open te stellen en tegelijkertijd de niet vrij toegankelijke ruimtes te beschermen.