Gebouwen in de gezondheidssector

Uitrusting van gemedicaliseerde plaatsen

Home > Oplossingen > Gezondheidszorg > Comfort > Ziekenhuisuitrusting
signalistion hospitalière
LEGRAND BIEDT
Specifieke oplossingen voor gebouwen in de gezondheidssector aan – van bedhoofdarmaturen tot ziekenhuis- signalisatie

Dit aanbod omvat specifieke en functionele totaaloplossingen voor de kamers, gangen, zalen voor verzorging, zalen voor toezicht en technische lokalen. Onze oplossingen voor de sector van de gezondheidszorg passen perfect in het globale aanbod van Legrand en staan op die manier garant voor een maximale betrouwbaarheid. Ze werden bedacht en ontwikkeld met de bedoeling om de veiligheid en het comfort van de patiënten te verbeteren en het dagelijkse werk van het verpleegkundige en onderhoudspersoneel te vergemakkelijken.

DE 200 MOSAIC-FUNCTIESFonctions Mosaic
Het Mosaic-gamma is aangepast aan de tertiaire sector en kan in de muur, op de muur, aan het plafond, op de vloer, ... worden gemonteerd.

VOOR SERVICEFLATS, rusthuizen, ...

elioflux2
Evolutiviteit voor meer flexibiliteit

Ontdek met de led-bedhoofdarmatuur een nieuw leefcomfort in de kamer. Visueel comfort dat door het led-licht wordt verspreid: zachtheid en automatische variatie van de rechtstreekse verlichting, kwaliteit en contrasten van de rechtstreekse verlichting.

VOOR GEZONDHEIDSINSTELLINGEN ZOALS KLINIEKEN, ZIEKENHUIZEN, ...

Licht en ergonomie

De bedhoofdarmatuur met antimicrobiële behandeling slaagt erin om ergonomische en esthetische troeven met elkaar te verbinden en draagt samen met de leiding voor medische gassen bij tot een gemakkelijker gebruik en onderhoud van de systemen: hierdoor kunnen elektriciens en vloeistofspecialisten afzonderlijk een interventie uitvoeren.

ANTIMICROBIËLE VERSIE VOOR NOG MEER HYGIËNE

anti-microbienne
Mosaic, Celiane en Plexo bieden antimicrobiële versies aan, die perfect aangepast zijn aan zones waar heel strenge hygiënevoorwaarden gelden. Zij onderscheiden zich door het feit dat ze gebruikmaken van een antimicrobieel materiaal dat zilverionen bevat (Ag +), die de meeste bacteriën, schimmels en virussen doen verdwijnen.