Afschermen en beveiligen van ruimtes
Home > Oplossingen > Datacenters en server room > Veiligheid > Afschermen en beveiligen van ruimtes
surveillance

Oplossingen die op alle situaties inspelen

Met het nieuwe camerabewakingssysteem van BTicino kunt u alle types zaken bewaken: handelszaken, apotheken, supermarkten, scholen, hotels, parkeergarages ... 

Weergave ter plaatse of op afstand, opname van beelden, ruime keuze aan camera's en toebehoren, IP- of analoge technologie: maak kennis met de oplossingen van BTicino die aan de strengste eisen beantwoorden op het vlak van beveiliging.

TOEGANG TOT HET GEBOUW OF TOT BEPAALDE SPECIFIEKE ZONES

Kaartlezer (1), lezer met cijfercode (2) of biometrische vingerafdruklezer (3)… Eenvoudige en ergonomische functies om de ontvangstruimte te openen, terwijl de niet publieke zones beschermd worden
protéger

Computers zijn bijzonder gevoelig voor de effecten van overspanning tengevolge van bliksem

BESCHERMEN VAN DE ELEKTRISCHE INSTALLATIES EN GEVOELIGE APPARATUUR tegen indirecte gevolgen van bliksem

Bliksem kan aanzienlijke schade aanrichten en is een risico waar men absoluut rekening mee moet houden. Als bliksemafleiders de gebouwen goed beschermen tegen de directe schokken, is de installatie van overspanningsbeveiliging noodzakelijk om apparatuur te beschermen tegen overspanningen veroorzaakt door de ontladingsstromen. De Legrand overspannings-beveiligingen maken de bescherming mogelijk op alle niveaus van de installatie, van hoofdverdeler tot aan de wandcontactdoos.

MODULAIRE BESCHERMING IN VERDEELKAST
  1. Overspanningsbeveiligingen klasse 1 voor de bescherming aan het begin van de installatie
 
  2. Overspaningsbeveiliger klasse 2
  3. Overspanningsbeveiliger Lexic voor de telefoonlijnen

Bescherming zo dicht mogelijk naar de gebruiker gebracht
1. Overspanningsbeveiliger Mosaic
2. Overspanningsbeveiliger Céliane

BESCHERMING TEGEN INBRAAK

protégerDe inbreker afschrikken, ervoor zorgen dat mensen met kwade bedoelingen de locatie zo snel mogelijk verlaten, waarschuwen en voorkomen: Legrand, de wereldwijd actieve specialist van elektrische en digitale gebouwinfrastructuren, biedt een waaier aan oplossingen op het vlak van inbraakalarmen.